Terästöitä metallipajalla

Teräspajatyöt

Teräsrakenteita joita pajalla tehdään ovat erilaiset kannakkeet, tolpat, kaiteet sekä erilaiset teollisuuden koneiden ja laitteiden osat. Teemme myös maatalouden koneita ja laitteita. Meiltä niin proto kuin yksittäiskappaleiden valmistus. Olemme erittäin vahva toimia erilaisten korjausten ja kunnostusten alalla.

Teräsrakenteet

Valmistamme monenlaisia teräsrakenteita niin mustasta kuin RST ja HST teräksestä. Lähes kaikki työt ovat omaa suunnittelua mitoituksesta valmistukseen  ja aina asennukseen asti. Meiltä saat niin palkeista kuin levystä valmistetut kappaleet. Oman suunnittelun johdosta voimme valmistaa erilaisia proto ja yksittäiskappaleita. Voimme tehdä 4000mm leveitä 3500mm korkeita ja 11000mm pitkiä kappaleita.


Hajonneiden, revenneiden, ratkenneiden, hitsauksesta pettäneiden koneen osien korjaus.

Ratkenneiden koneen osien korjaus on pajalla jokapäiväistä työtä, korjaamme kaivurinpuomit, revenneet peräkärryjen telit, katkenneet tapit ja montaa muuta osaa.

Pajan konekalusto on soveltuu hyvin tälläisiin korjauksiin, pystymmekin leikkaamaan  teräslevyt, hitsaamaan ne ja aarporaamaan tappilinjat lopuksi.

Pyrimme pitämään varastossa yleisimmät akselit 100m sekä teräslevyt 30mm asti, lisäksi hyllystä löytyy pronssipuslia, karkaistuja teräspuslia ja ge laakereita.


Raskaan kaluston korjaukset

Teemme  myös erilaisia remontteja traktoreihin ja maanrakennuskoneisiin, moottoriremontit, kytkinremontit, hydraulipumput, napa ja akselikorjaukset sekä erilaiset sähköviat.


Väljien nivelten täytehitsaus ja koneistus kaivureihin ja pyöräkoneisiin.

Olemme korjanneet monen koneen väljiä korvakkeita hitsaamalla ne täyteen sekä sen jälkeen koneistamalla ne aarporalla alkuperäisiin mittoihin. Näin tehty korjaus on alkuperäisen veroinen joidenkin koneiden osalta jopa alkuperästä laadukkaampi, tappilinjat ovat näin suorassa linjassa toisiin nähden sekä ne ovat pyöreät ja oikealla halkaisijalla. Korvakkeiden reiät pystyy näin tehden koneistamaan 0,02mm tappia isommaksi jolloin tappi ja reikä kantavat puolella reiällä ja pinta-paine liitoksessa pysyy pienenä.

Joissain tapauksissa on järkevä leikata vanhat ainesputkihylsyt pois ja hitsata uudet tilalle ja koneistaa ne lopuksi. Hitsauksen jälkeen koneistaminen ainoa oikea tapa, näin hitsauksen aiheuttamat muodonmuutokset saadaan poistettua, ja sovitteesta voidaan tehdä tiukka.


Kaivurin pikaliittimen korjaukset

Olemme korjanneet kauhanpyörittäjien Engcon ja rototilt pikakiinnikkeitä. NPT ja S liittimien kourat kuluvat käytössä ja kauha alkaa lonksua liittimessä.

Tämä on voidaan korjata hitsaamalla kouriin lisää tavaraa ja koneistamalla ne uudelleen, S liittimessä joutuu myös korjaamaan takapään pinnat jolloin lukitus tappi saadaan puristamaan liitin tiukkaan kiinni.

Valmiiksi purettuun S 60 liittimeen tämä on noin 500€ alv 0% korjaus, kuluneisuudesta riippuen.

Korjaamme kaiken kokoiset niin S 60, S 70, S 80, S 90 ja NPT 10, NPT20, NPT30 ja NPT40 liittimet.


Kaivureiden ja pyöräkoneiden kauhojen korjaus / huulilevyn vaihdot

Olemme korjanneet lukuisia kauhoja kaivureihin ja pyöräkoneisiin, meillä on taito käsitellä HARDOX levyä niin että hitsaukset pitää ja kauhalla on pitkä käyttöikä vielä edessä.


Teollisuuden kunnossapito

Teemme myös teollisuuden kunnossapitoa korjaamme koneita ja laitteita. Olemme hitsanneet HST putkilinjoja noin viiden vuoden ajan, pystymmekin tarjoamaan joustavasti linjojen muutostyöt.

Teemme myös erilaisia huoltotasoja teollisuuteen mittojen mukaan ja paikalleen asennettuna.


Traktorin perävaunut

Kuorma-auton rungosta, mittatilaustyönä valmistettuja traktorin perävaunuja juuri sinun tarpeisiisi.

Suunnitellaan yhdessä työn kestävä kärry, lue lisää täältä!

 

Kiinnostuitko?
Ota yhteyttä!

 050 337 2875
 tomi.metsola@maaseppa.fi

Maaseppä Oy

Pirttilä 86,
12170 Hietoinen

Tomi Metsola

050 337 2875
tomi.metsola@maaseppa.fi