Pajatyöt

Olen tehnyt jo 90-luvulta saakka koneiden korjauksia sekä teräsrakenteita. Viime vuosina olen tehnyt aina jokusen vetävän kärryn. Kärryjen valmistuksen painopiste on kuitenkin siirtynyt enemmän erilaiseen mittatilaus peräkärryihin joita ei muualta saa, esimerkiksi venetrailerit isoille veneille tai teollisuuden sisäisiin kuljetustarpeisiin valmistettuja ratkaisuja.

Teräsrakenteita joita pajalla tehdään ovat erilaiset kannakkeet, tolpat, kaiteet sekä erilaiset teollisuuden koneiden ja laitteiden osat. Nykyisin myös HST ja RST  rakenteiden ja putkistojen osat työllistävät merkittävästi. Suoritamme hitsausluokkia tarpeen mukaan, tällä hetkellä voimassa on MAG luokkia. Käytössämme on kappaleen käsittelypöytä sekä I-palkista tehty 2500x6000mm hitsauspöytä.

 

Toiminta pajalla

Koneiden korjaus on nykyisin iso osa pajan toimintaa. Korjaamme revenneitä kaivurinpuomeja, hajonneita kärryn telejä ja kaikkea muuta maan ja taivaan väliltä. Pajan kalustoa on hankittu juuri hitsaamalla tehtäviä korjauksia silmälläpitäen, joten pystymme tekemään nopeasti omilla koneilla tarvittavat osat ratkenneiden tilalle sekä lopuksi vielä tarpeen vaatiessa koneistamaan ne. Korjaamme väljiä niveliä hitsaamalla, puslittamalla ja koneistamalla, näistä saadaan vähintään yhtä hyviä kuin tehtaalta tullessaan ovat olleet.

Teemme  myös erilaisia remontteja traktoreihin ja maanrakennuskoneisiin, moottoriremontit, kytkinremontit, hydraulipumput, napa ja akselikorjaukset sekä erilaiset sähköviat.

Motto: Toista kertaa ei samaa paikkaa tarvitse korjata!

 

Traktorin perävaunut

Kuorma-auton rungosta, mittatilaustyönä valmistettuja traktorin perävaunuja juuri sinun tarpeisiisi. Suunnitellaan yhdessä työn kestävä kärry, lue lisää täältä!

Slideshow (100%x100%)

 

Kiinnostuitko?
Ota yhteyttä!

 050 337 2875
 tomi.metsola@maaseppa.fi

Maaseppä Oy

Pirttilä 86,
12170 Hietoinen

Tomi Metsola

050 337 2875
tomi.metsola@maaseppa.fi